Lisboa: Santa Marta – leilighet med 2 soverom og 2 bad
 Beskrivelse

Populær leilighet – vær tidlig ute med å bestille!!

Leiligheten ligger sentralt i Lisboa i en gate parallell til den 2 km lange hovedgaten Avenida de Liberdade, byens lengste og bredeste gate. Her finnes dyre merkebutikker og shoppingsenter, men bare et steinkast unna ligger gaten Santa Marta med små butikker og populære restauranter hvor portugiserne selv går og spiser for det er billigere enn nede i sentrum. Du finner den lokale matbutikken, frukt- og grønnsakhandleren, kjøttbutikk, frisør, alt-mulig-butikk og mye mer. På kafeene og restaurantene er det fullt både til lunsj og middag av lokalbefolkning og forretningsfolk, men fremdeles ikke mange turister å se. På en restaurant betaler du for vekten av maten du spiser. Rimelig og godt!

Denne moderne nyoppussede leiligheten ligger i gaten Santa Marta som strekker seg helt ned til hjerte av Lisboa; Rossio plassen. Gaten bytter navn på veien, men det tar ikke mer enn 15 min å gå før man er midt i sentrum. Her er gåavstand til alle kjente turistattraksjoner som de gamle bydelene Alfama og Bairro Alto, Europas største åpne plass Praça do Commercio, borgen Castelo S. Jorge, og utallige museer og kirker.

Leiligheten som ligger i 2. etasje har en romslig stue og et moderne kjøkken. Et soverom med eget bad og dobbeltseng, og et soverom med to enkle senger og eget bad i gangen. Ventilasjonsanlegg i stuen og det ene soverommet.

På andre siden av denne lille sidegaten ligger leiligheten Santa Marta med terrasse, perfekt for to familier eller fire par som reiser sammen.

  Transport
  6 km Lisboa flyplass
  2 min å gå til taxi
  7 min å gå til undergrunnsstasjonen Avenida
 Fasiliteter
 Høy standard på interiør og utstyr
  Klimaanlegg i stue og ett soverom
 WiFi/TV
 Mikroovn
 Oppvaskmaskin
 Vaskemaskin
 Hårføner
Priser
Januar – Mai

Min ant netter: 3
Pr natt: €130

Juni – September

Min ant netter: 3
Pr natt: €150

Oktober – Desember

Min ant netter: 3
Pr natt: €130

+ Skadedepositum EUR 200 (refunderes etter endt opphold) For langtidsleie gjelder andre priser. Ta kontakt!

 Kontakt og bestill

Vi følger enhver booking manuelt for best mulig service. Ring +47 906 68 777 eller fyll ut skjema nedenfor.

Leilighet Santa Marta