Du kan vandre fra hjertet av byen, Praça do Comercio til de trange mystiske smugene I middelalderske Alfama, eller fra pittoreske og intime Bairro Alto til det fasjonable Chiado. Underveis vil du kunne nyte den ene vakre utsikten etter den andre. Utforsk Lisboa ved hjelp av kart, manuskript og en kortstokk full av hemmeligheter. Det finnes kun en riktig destinasjon, men hvordan du kommer dit og hvor lang tid du vil bruke er opp til deg selv. Reis med den legendariske gule trikken. Stikk innom butikker som skjuler en egen liten verden. Finn løsning på spørsmål som vil ta deg til en av Lisboas best bevarte hemmeligheter.

STED:  Denne fotturen starter på Praca do Comercio som er en av Europas største åpne plasser, i hjertet av Lisboa. TIDSPUNKT:  Du kan starte denne aktiviteten akkurat når du selv vil. Du får utlevert på forhånd en bag med informasjon som vil hjelpe deg på veien. Vi anbefaler å starte like etter frokost, du kan da satse på å være ferdig ved solnedgang. Du er din egen herre på denne turen, og du står fritt til å dele det inn i flere dagers skattejakt om ønskelig.

VARIGHET: Opp til deg – Turen er 6 km

PRIS: Kontakt oss for pris! (min 2 personer)

HVEM KAN VÆRE MED?: Gammel eller ung, denne turen er for alle. Det er en unik måte å bli kjent enten det er din første gang i Lisboa, eller du allerede kjenner byen.

YTTERLIGERE INFORMASJON: Bagen du får utlevert inneholder: Manuskriptet – Dette er det viktigste dokumentet du har. Det vil guide deg      gjennom Lisboa på vei mot det endelige mål. Kortstokk med 52 kort- hver av disse kortene inneholder små kart over spesifikke områder i Lisboa, forslag til gåturer i dette området, samt morsomme historiske fakta. Et kart over ”gamlebyen”; Alfama. Et livsviktig verktøy i denne labyrinten av trange gater. Forhåndsbetalte trikkebilletter  –  Reis tilbake i tid med de legendariske gule trikkene i Lisboa.

LES HER:  UTFORSKE LISBOA PÅ SYKKEL SAMMEN MED GUIDE

NB! Vi tar forbehold om endring i programmet.